Е-2024

11,90 лв.
С вкл. данък
Количество

Добавете различна атмосфера в дома си с декоративните принт възглавници
Размери на продукта: 43 × 43 cm
Материя: Soft Микро фибър плат с мека текстура
Печат: Ярък и реалистичен 3D цифров печат
Със скрит цип, лесен за сваляне и машинно пране на 30 градуса .
 
Високо качественият принт печат на снимките не избледняват поради измиване и използване и поддържат оригиналните си функции с години.
Те са стилни и висококачествени продукти, които спокойно можете да използвате във вашата всекидневна, кухня и всеки ъгъл на вашия дом с лесната си функция за почистване. Подходящ е за ежедневна употреба, както и за вашите специални покани.
 
Нашите калъфки за възглавници, се произвеждат по най-новите технологии и сертифицирани BSCI съоръжения с технология 3D Digital Printing. Прежди, багрила и суровини, използвани в производството; Сертифициран е OEKO-TEX® Standard 100.
(OEKO-TEX® Standard 100 е независима система за проверка и сертифициране, обхващаща всички етапи на производство на текстилни продукти - суровини, междинни и крайни продукти.)
Тъй като нашите продукти имат стандартите за сертифициране OEKO-TEX® Stan

Няма мнения към момента.

  • НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ!!!
Всички начини на плащане се извършват срещу издадена касова бележка или фактура.
Приемаме следните начини на плащане:
- НАЛОЖЕНО ПЛАТЕЖ
- БАНКОВ ПРЕВОД
- ПЛАЩАНЕ В БРОЙ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ!!! Всички начини на плащане се извършват срещу издадена касова бележка или фактура. Приемаме следните начини на плащане: - НАЛОЖЕНО ПЛАТЕЖ - БАНКОВ ПРЕВОД - ПЛАЩАНЕ В БРОЙ
  • УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
Преди да изпратим всяка поръчка, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждаване на поръчката. Поръчките не се изпращат без телефонно потвърждаване. След като наш служител се свърже с вас можете да потвърдите или направите промяна във вашата поръчка. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА Преди да изпратим всяка поръчка, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждаване на поръчката. Поръчките не се изпращат без телефонно потвърждаване. След като наш служител се свърже с вас можете да потвърдите или направите промяна във вашата поръчка.
  • --------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------
  • ***
0896629824
*** *** 0896629824 ***